• Datum 23 juli 2023

Bij Bussola Groep zorgen we met elkaar voor morgen. Innovatief, toekomstgericht, optimistisch en doelgericht. Hoe we dat doen, vertellen we u in het Bussola Groep jaarverslag 2022.

In het document komen onder andere opdrachtgevers en partners aan het woord, nemen we u al verhalend mee langs bijzondere projecten en bieden we u een inkijkje in onze ambities en plannen voor de toekomst. We zijn trots op het eindresultaat!

Het verslagjaar 2022 verliep voorspoedig voor de Bussola Groep, leverde een mooi resultaat op en bracht ook een investering in een complementaire onderneming: Hoogvliet-Flobe Waterwerken B.V. Met die verbreding maakt Bussola Groep zich strategisch op voor toekomstige kansen. En zeker niet minder belangrijk: we maken samen steeds meer meters in duurzaamheid en circulariteit.

Synergievoordelen binnen de groep blijven een belangrijke hefboom. Steeds meer en in breder verband weten leden van de Bussola Groep elkaar te vinden en succesvol samen te werken. Daardoor zijn we een graag geziene deelnemer in menig bouwteamverband, waar de opdrachtgever mikt op één breed georiënteerde en betrouwbare partner. Niet ondenkbaar is daarom dat Bussola in 2023 een nieuwe overname zal aankondigen, die aanvullende waarde creëert.

In de komende tijd staat een professionaliseringsslag gepland op human resource management, dat naar groepsniveau is opgeschaald. Hetzelfde geldt voor KAM en automatisering. En zeker ook voor BIM, de basis om effectief mee te denken met de klant in de ontwikkelingsfase van een project.

De Bussolabedrijven vormen een hecht team dat uiteenlopende specialismen met beleid combineert. Een eenheid in verscheidenheid, die maakt dat we, enerzijds een breed spectrum aan markten aanspreken, en anderzijds een aantrekkelijke werkgever zijn. Want met zoveel als mogelijk met eigen mensen en materieel werken, dat is onze Bussola-koers.

Lees ons jaarverslag op www.bussola.nl.

Meer weten over deze publicatie?

Neem gerust contact met ons op, we vertellen er graag meer over!

Neem contact op met:
Martin van Leeuwen
06-51362943

Contactpagina

Martin van Leeuwen